+

Referenciák
x

A fa az emberiség egyik legelső alapanyaga, melyet évezredek óta felhasználnak, de már az ókori egyiptomi kultúrában is nyoma van, hogy igyekeztek a fa természetes rossz tulajdonságait, környezeti nedvesség változására az aszás és dagadás, illetve az ezzel járó vetemedést, kiküszöbölni.

Nincs jobb, biztonságosabb faburkolat                                                        

Multiplex termékünk tíz lombos fa rétegből álló szerkezete az Európában kapható legstabilabb, legmagasabb értékű, D4 víz és főzésálló kötésekkel készülő struktúra. A parkettaiparban általánosan használt fenyő furnérra ragasztott lécbetétes hordozó (parkett-core) fajlagos, köbméteres tömege nem éri el a 300 kilót. A nyír rétegelt alaplemezen készülő multiplex alváz 550 kilogrammjával teszi kopogás, vetemedés, elhajlás mentessé a burkolatot. A színoldali, végső fedőréteg illesztésénél a fenyő hordozóhoz viszonyítva, teljes felületű, egységes kötés alakítható ki a hidegpréses eljárással készülő terméknél, így annak stabilitása sokkal nagyobb. Az alkalmazott 10 keményfa réteg egymásra váltott száliránnyal kerül préselésre, fontos tudnivaló, hogy struktúrától függően közel 4 - 4,2 mm-es fedőréteget garantálunk a svédpadlóinknál  

 

 

 

Gyártásunk majd egyharmada olyan késztermék, mely Európa-szerte kerül közületi felhasználásra. Állandó megrendelőink között tudhatjuk a Starbucks, Tommy Hilfiger, Levis, Fossil vagy Lagerfeld márkákat.

 Multiplex padlóink térnyerése az egyedi, célzott dizájnon, a tapintható élő munkán túl a szerkezeti stabilitásnak, biztonságos struktúrának tudható be. Nincs lehetőségünk javítgatni, garanciális cseréket elvégezni. A magyar és uniós normákon túl vállalásokat teszünk a padló reakcióira, szélsőséges esetekre is. Német laborokban tesztelt termékeink rendelkeznek az Európában közismert DIBt engedéllyel, mely a burkolat összes jellemzőjét részletezi. Költséges mechanikai mérések, hosszú emissziós tesztek előzik meg a Deutsche Institut für Bautechnik építésügyi engedélyét. Rétegelt lemez alapú, Multiplex struktúrára – tudomásom szerint – nincs más hazai gyártónak ilyen minősítése.
 

 


Főoldal